TCE TCE

okt 7th, 2020

Klaar met Beta!

News

En de Beta fase zit erop! De afgelopen weken hebben 55 deelnemers zich ingeschreven voor TCE. Zij hebben samen 602 artikelen geraadpleegd, 182 feeds aangemaakt en 114 artikelen aangekocht met het test budget. 

Een mooi resultaat en de test heeft ons veel geleerd. Dingen die logisch lijken, blijken soms een onneembare hindernis. Zo is het aanmaken van een feed nog niet vanzelfsprekend. Hier gaan we natuurlijk mee aan de slag.

Tijdens de test bleken de beschikbare artikelen en video in special interest het goed hebben gedaan. Beleggen, Lifestyle, Ondernemen en Tech deden het relatief het beste. We gaan op korte termijn flink meer bronnen aansluiten en zullen publiceren over de nieuwe updates en trends die we zien.

Er kwamen veel vragen binnen hoe je nu zelf actief kunt worden op TCE. Freelance auteurs, bloggers en uitgevers kunnen binnenkort ook zelf content gaan delen met TCE via een ‘self service’. Hiermee kunnen artikelen en video kunnen worden geupload, van prijs voorzien en worden aangeboden. Mocht je hier interesse in hebben, check: 

We werken eraan om TCE in de week van 12 oktober ‘live’ te zetten. Dit betekent dat content kan worden gedeeld, gekocht en gedownload. Makers en afnemers kunnen vanaf dat moment direct zaken met elkaar doen. 

Geinteresseerd in TCE? Maak gratis een account aan, stel je persoonlijke feeds samen, check de content en laat ons natuurlijk weten wat je vindt: https://tce.exchange

Joris van Lierop

Managing Director TCE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief