TCE TCE

nov 2nd, 2020

De ‘hoera het is maandag’ Update van The Content Exchange

Inspiration News

Dit is een wekelijks overzicht van wat je dit weekend op je site had willen hebben en allemaal is te halen bij TCE. Gewoon om je maandag fijn te beginnen. Heb je TCE dit weekend gemist? Geen nood, het volgend weekend is niet ver meer:

In de buitencategorie van het entertainment, nog een keer ‘Het poppetje van Papier’ bij Hollands Got Talent! Een schitterende en veelbesproken act.

‘De man was een drama, maar wij waren natuurlijk ook slecht’; wat een schitterende samenvatting van Dick Advocaat van de wedstrijd om de Uefa Cup Feyenoord – Wolfsberg.

Een tijdperk geleden, Barack Obama, maar zijn stem geeft nog steeds kippenvel. Zeker als je hem aan de lijn krijgt. Obama doet mee met ‘cold calling’ voor team Biden:

Ok, de presidentsverkiezingen zijn het nieuws event deze week waar de hele wereld naar uitkijkt. Maar wat zijn de beste films om naar te kijken waar de president een rol in heeft. No.Bad.Films zet de de favorieten op een rij:

Ergens boven in de top 10 slechtste plekken om in te breken staat ‘bij een MMA vechter met jachtgeweer’. Toch slaagt deze inbreker exact deze lokatie uit te zoeken. Je vindt dit fragment bij Vechtsport.info op TCE

Neem een gratis account op https://tce.exchange en vindt de beste video’s en verhalen voor je eigen uitgaven. Heb jij zelf fantastisch content die je wilt delen, laat het ons weten, via: https://tce.exchange/en/new-seller/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief