TCE - The Content Exchange TCE - The Content Exchange

okt 23rd, 2020

Bouwen aan het netwerk

News Release

TCE is een nu een week van start. De zeilen zijn gehesen, de eerste zucht wind zit mee en voert ons naar het ruime sop. We zijn deze week flink gegroeid naar 160 ingeschreven TCE-ers en 8 nieuwe aanmeldingen van bronnen. Een fijn begin, een resultaat wat zonder de lock up tot een bescheiden borrel met bitterbal (of kaasvinger) zou verleiden. 

Maar bescheiden moet het dan ook wel zijn. Er is nog heel veel te bouwen. We willen werken aan een netwerk van redacties, journalisten en uitgevers die gezamenlijk het meeste halen uit bijzondere content. 

We hebben deze week al een aantal topverhalen kunnen brengen. Samen met Talpa Network de beste fragmenten uit de Champions League, onze internationale partner ENEX bracht vannacht de eerste clips van het presidentsdebat en RTL deelt de video’s rondom het Grieks avontuur van ons Koningshuis en de beste fragmenten van Hollands got Talent.

Het zijn niet alleen de hele grote verhalen die TCE relevant maken voor iedere redactie. Struinend door de TCE bibliotheek zijn er bijvoorbeeld de top interviews van FaceCulture uit de muziekindustrie, de achtergronden vanuit ReportersOnline, heel veel meer nieuws over vechtsport dan alleen die ene afzegging en de historische achtergronden bij actuele sport door Sportgeschiedenis.nl.

Komende week zullen we weer titels gaan toevoegen zoals live updates uit Giro en Vuelta van Wielerflits en alles over film en de filmindustrie door No Bad Films. We leggen de laatste hand aan onze WordPress plugin waardoor we op korte termijn sneller meer bijzondere titels online kunnen zetten.

Het ‘zelf’ maken is voor iedere redactie vanzelfsprekend een groot goed, maar soms is ‘samen’ maken daar een mooie aanvulling op. Het geeft je nog meer te vertellen. Check TCE struin rond, ‘haal’, ‘deel’ en laat ons vooral weten hoe we TCE weer een stapje beter kunnen maken. Maak je gratis account en bouw mee: https://app.tce.exchange/#/signup

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief