TCE - The Content Exchange TCE - The Content Exchange

nov 22nd, 2020

Hoera het is maandag update van 16 november

Inspiration News

Iedere maandag zetten we een aantal berichten van TCE op een rij die ons het afgelopen weekend opvielen. Elke dag worden op TCE tientallen updates geplaatst. Alle berichten zijn voor redacties te bekijken en te downloaden via https://tce.exchange

Een lokale krant in Rusland houdt een jaarlijkse loterij met als hoofdprijs 5 ton asfalt. Dat is een betere manier om van je overtollig bouwmateriaal af te komen. Zie hier een interview met de gelukkige winnaar!

Leven aan de steile wand minstens zo interessant als turen achter de geraniums. 80 jaar is deze man en klimt een nationaal record.

De Nederlandse competitie is 1 keer eerder stilgelegd. Dit was ten tijde van de voetbaloorlog, afgelopen weekend 56 jaar geleden werd deze bijgelegd, wat meteen het begin was van het betaalde voetbal in ons land. Je leest er alles over in Sportgeschiedenis.nl

Dit weekend bij No.Bad.Films een ode aan Arnold Schwarzenegger; een actieheld met ook een humoristisch talent. Het concept voor de film Twins, met het onwaarschijnlijke gegeven van tweeling De Vito en Schwarzenegger, is tijdens een plaspauze in 5 minuten bedacht toen de pitch voor een andere film werd afgeschoten.Het dark web klinkt als die buurt waar je ‘s avonds niet over straat wilt. Computer!Totaal geeft wat eerste tips mocht je je moed willen verzamelen en dit stuk cyberspace willen betreden:

Mocht je zelf publicaties willen aanbieden, laat het ons weten! Via https://tce.exchange kun je je aanmelden. Dat kan als redactie, maar ook als freelancer, en voor je het weet zit je zelf in de Hoera het is maandag update!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief