TCE - The Content Exchange TCE - The Content Exchange

nov 9th, 2020

Hoera het is maandag update van 9 november

Inspiration News

Iedere maandag in dit blog aandacht over wat erop TCE gebeurde gedurende het weekend. Dit ter inspiratie voor iedere redacteur, uitgever en marketeer over wat er op TCE valt te beleven. TCE brengt de grote verhalen die je ‘moet’ hebben en bijzondere verhalen en video’s die verdiepen, uitlichten en doen verwonderen. 

Het hele weekend stond natuurlijk in de ban van de verkiezingen, het tellen van stemmen, het staat na staat afpellen van de cijfers, de analyses, vooruitzichten, toespraken en de vreugde en boosheid. Op TCE kwamen de verkiezingen ruim aan bod met 24/7 updates van onze partner ENEX 

Met Harris is de eerste vrouwelijke vice president in de VS een feit. Op ReportersOnline een analyse van de opkomst van jonge vrouwen die de wereld gaan veranderen

En voor het fenomeen van iedere man die thuis nog een keer uitlegt hoe het stemmen in de VS verloopt is er het begrip ‘manspaining’ bedacht. ReportersOnline legt uit…

De Republikeinen denken aan vals spel tijdens de verkiezingen. Er zijn vele manieren om vals te spelen, Mike Tyson legt een bijzondere bekentenis af, met het gebruik van baby urine voorkwam hij positieve dopingtesten. 

En ok…voor iedereen die dan toch nog een keer de uitslag wil berekenen heeft ComputerTotaal de beste calculator apps op een rij gezet. Handig bij iedere recount:

TCE werkt samen met zowel grote partijen als met freelancers en bloggers. Door verhalen te delen krijgen bijzondere verhalen een groter bereik; Goed voor de lezer, en goed voor de maker. Deelnemen aan TCE is gratis, je betaalt alleen voor wat je afneemt van de maker en als maker betaal je TCE alleen als je zelf ook verdient. Ben je geïnteresseerd in TCE? Maak hier een gratis account: https://app.tce.exchange/#/signup

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief